Comenzile tale
Comenzi (L-V: 8:00-16:00):
Menu

Business

Indiferent de domeniul dvs. de activitate, aveti nevoie de un partener serios in ce priveste curatarea profesionala a lenjeriilor, uniformelor, halatelor si a echipamentului de lucru. Va stam la dispozitie pentru o oferta personalizata ce va include ridicarea, curatarea, calcarea/apretarea si livrarea tuturor articolelor folosite in activitatea dvs. zilnica!

HOTELIER

Domeniul hotelier traieste la propriu si la figurat din experientele pozitive ale clientilor care beneficiaza de avantajele unei sederi placute in unitatile dvs. de cazare.

Fiecare element poate influenta starea de satisfactie traita in hotel si suma tuturor acestor detalii privita prin prisma experientei subiective il pot face pe client sa revina in continuare sau sa recomande serviciile dvs. in cercul sau de prieteni.

De aceea, este foarte important ca pilotele, pernele, paturile, perdelele, prosoapele si (dupa caz) halatele de baie puse la dispozitia vizitatorilor sa fie impecabile.


SPA

In domeniul wellness si SPA accentul este pus in mod expres pe sanatate si curatenie.

Impresia pe care o lasa calitatea si starea estetica a prosoapelor si halatelor de baie este esentiala pentru starea de bine a clientilor dvs.

Acestea vor fi deci curatate profesional pentru a-si pastra proprietatile materialului textil, culoarea si parfumul - elemente de detaliu care cumulate transforma experienta SPA intr-una deosebita!


RESTAURANTE

Fie ca este vorba despre restaurante de lux, unitati fast-food, terase sau saloane destinate organizarii de evenimente, aspectul acestora trebuie sa fie imaculat!

Tinutele ospatarilor, bucatarilor, fetele de masa, servetelele textile, etc - toate aceste articole reprezinta o carte de vizita a restaurantului si contribuie la o experienta pozitiva a clientilor dvs.

O prima impresie este formata in doar cateva minute, si are la baza starea de igiena, confort, ordine si curatenie. E la indemana dvs. sa va asigurati ca aceasta impresie va fi una buna, iar noi va intindem o mana de ajutor in indeplinirea rapida si cu rezultate optime a acestui deziderat!


UNIFORME

In multe domenii, in special in zona interactiunii directe cu clientii, angajatii poarta un articol de imbracaminte personalizat sau chiar o uniforma inscriptionata cu sigla companiei sau in culorile acesteia.

Fiind purtate zi de zi, este esential ca uniformele sa fie realizate din materiale de calitate, sa fie confortabile si acceptate de catre angajati, astfel incat acestia sa ofere randamentul scontat, iar efectul final sa fie unul pozitiv.

Prin tehnologiile si solutiile ecologice folosite, noi va putem asigura de rezolvarea a cel putin unei cerinte esentiale: de acum uniformele angajatilor dvs. vor fi mereu impecabile: curatate, calcate si parfumate!


ECHIPAMENTE DE LUCRU

Prin natura activitatii, multe domenii necesita echipamente speciale, pornind de la service-uri auto, constructii, diverse sectoare de productie, etc.

Experienta bogata cu toate tipurile de salopete, veste, pantaloni si alte articole de lucru din categoria echipament industrial ne recomanda pentru serviciul de curatare profesionala cu ridicare si livrare direct la locul de munca.

Ne bazam pe utilaje marca Girbau, lider in domeniu, atat pentru curatarea chimica cu hidrocarburi (multisolventi) cat si pentru spalare, uscare si calcare profesionale folosind detergenti ecologici. Va stam la dispozitie!