Comenzile tale
Comenzi (L-V: 8:00-16:00):
Menu

Cine suntem

Spălătoria și curățătoria ANA Laundry aduce cu un suflu nou, modern pe piața românească, oferind servicii de calitate superioară, în deplină siguranță.

S-a realizat o investiție majoră în echipamente de ultimă generație, care permit curățarea și spălarea hainelor si altor tesaturi, la cele mai înalte standarde de calitate și eficiență.

Utilajele folosite în ANA Laundry sunt: mașini de curățat cu multisolvenți, mașini de spălat cu grad maxim de eficicacitate, uscătoare de calitate înaltă și alte aparaturi necesare pentru servicii complete de spălătorie și curățătorie.

Ultilajele alese permit o procesare blândă a hainelor dumneavoastră, cu rezultate pe măsura așteptărilor. Materiale sensibile cum ar fi mătasea naturală, acetat , vascoza, lână, cașmirul sau îmbrăcăminte sofisticată (rochii de lux, rochii de mireasă, haine de blană , piele naturală sau sintetică) necesită îngrijire specială, iar ANA Laundry este în măsură să vă asigure soluții eficiente pentru toate categoriile menționate.

Solvenții ecologici pe care îi folosim sunt prietenoși, atât cu mediul înconjurător, cât și cu hainele dumneavoastră.

Calitatea serviciilor ANA Laundry este asigurată de calitatea solvenților ecologici, utilajele de renume folosite și nu în ultimul rând de personalul de profesioniști, calificat în acest domeniu, pregătit să facă oricând față nevoilor dumneavoastră.

Va așteptăm cu drag să apelați la serviciile ANA Laundry!